Zonwering

Zonwering
Rolluiken

Rolluiken

Uw woning laten voldoen aan alle wensen en dus optimaal wooncomfort, dat kan met onze rolluiken. Met hun isolerende, verduisterende en niet te vergeten stevig pantser zorgt u dat het wonen in uw woning nog veiliger en comfortabeler is.

Bekijken >

Doeken

Diverse doeken en mogelijkheden om uw buitenzonwering weer eens in een nieuw jasje te steken. Van bedrukt tot effen en van gestreept tot een zeer subtiel werkje. 

Bekijken >
Doeken
Uitvalschermen

Uitvalschermen

Zoveel mogelijkheden met de uitvalschermen van LUZ. Dan hebben we het nog niet gehad over de functionaliteit van zo'n scherm. Houdt uw woning koel in de zomermaanden en het zonlicht buiten. Zo kunt u in huis nog meer genieten tijdens de warme dagen, bespaart u een airco en het verbruik ervan.

Bekijken >

Markiezen

De markiezen van LUZ die authenticiteit uitstralen door zijn klassieke vormgeving en daarnaast perfect zonwerend is geeft uw woning een zeer sfeervolle uitstraling.
Door de vele opties en mogelijkheden kunt u uw markies tot in de kleine details zelf samenstellen om zo het juiste resultaat te creëren.

Bekijken >
Markiezen
Zonneschermen

Zonneschermen

Een meerwaarde voor uw woning en heerlijk om te genieten in uw tuin. Wie houdt er nou niet van comfort in en rond om uw huis!! LUZ heeft dan ook een zeer smaakvolle collectie zonnenschermen.

Bekijken >

Screens

Met een screen van LUZ bedekt u uw ramen volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam hierdoor is de zonwerings uitermate doeltreffend en geeft het u optimale privacy terwijl u nog wel kunt genieten van uw zicht naar buiten. Door de zeer stabiele bevestiging is een screen van LUZ windvast en neemt het zeer weinig tot geen ruimte in.

Bekijken >
Screens
Garagedeuren

Garagedeuren

De garagedeuren van LUZ bieden uw veiligheid maar zijn daarnaast ook een sieraad voor uw woning. Met de prachtige mogelijkheden bij LUZ geeft het uw woning nog meer karakter!

Bekijken >