Raamdecoratie

Raamdecoratie
JaloezieŽn

JaloezieŽn

De jaloezie een binnenzonwering oplossing die niet meer weg te denken is. Bent u op zoek naar een klassieke, moderne of industriële uitstraling in uw woning en/of kantoor u creëert het allemaal met de juiste jaloezie van LUZ!

Bekijken >

Lamel gordijnen

Het soort binnen zonwering die niet meer weg te denken is in welke collectie dan ook. Met de veelzijdigheid waardoor het projectmatig ook gebruikt kan worden is het vaak terug te vinden in uw omgeving. Maar ook hierin hebben vernieuwingen plaatsgevonden zo hebben wij bijvoorbeeld de Vertical strings in onze collectie mogen verwelkomen. Laat u verassen en kijk eens verder bij LUZ!!

Bekijken >
Lamel gordijnen
Rolgordijnen

Rolgordijnen

Eenvoud dat is het juiste woord wanneer wij aan een rolgordijn denken. Het brengt de rust in uw ruimte. Zeer prettig wanneer u last heeft van laagstaande zon!
Gemakkelijk in montage, handige bedieningen en een enorme keus aan dessins/doeken!
Het assortiment rolgordijnen van LUZ bestaat uit 4 typen standaard rolgordijnen, een rolgordijn met elektrische bediening en de revolutionaire Linee Shade.

Bekijken >

Vouwgordijnen

Een ruimte een optimale sfeer geven en aankleden is met een vouwgordijn al jaar en dag zeer populair. Ook met de vouwgordijnen van LUZ zijn vele mogelijkheden en is er voor iedere inrichting een prachtig gordijn.

Bekijken >
Vouwgordijnen
Plisse gordijnen

Plisse gordijnen

Het zonweringssysteem voor in huis met 101 mogelijkheden. Zowel de diverse dessins als de diverse bedieningen en daarmee ook de functionaliteiten zijn eindeloos. Met de juiste stof naar keuze creëert u uw eigen gewenste raamdecor.

Bekijken >